Parkeergarages

PARKEERGARAGES: COMFORTABEL EN VEILIG VERLICHTEN

Situatie

Licht draagt in belangrijke mate bij aan de functie van het gebouw: licht zorgt voor oriëntatie en veiligheid. Een behoeftegestuurde verlichting biedt daarnaast ook comfort. Tevens stellen toepassingsgebieden zoals parkeergarages hoge eisen aan eigenschappen als robuustheid en betrouwbaarheid van de gebruikte componenten. Een betrouwbare, rendabele en behoeftegestuurde verlichtingsinstallatie is de juiste keuze voor dit soort veeleisende taken.

Oplossing
24/7 veiligheid en energie-efficiëntie

Omdat parkeergarages en ondergrondse garages 24/7 worden gebruikt, zorgt een sensorgebaseerde, robuuste verlichtingsoplossing voor comfort, persoonlijk veiligheidsgevoel van de gebruikers en energie-efficiëntie op elk tijdstip van gebruik.

De OLIVIA-armaturen voor vochtige ruimtes zijn uitermate geschikt voor de verlichting van gangen, hallen, parkeergarages en kelders, Doordachte details maken een eenvoudige en snelle installatie mogelijk en de beschermingsklasse IP65 garandeert een hoge bescherming tegen weersinvloeden en vergemakkelijkt de reiniging. De robuust uitgevoerde LED-schijnwerpers van de serie SUN OFL/AFL zijn geschikt voor een heldere verlichting van verkeerswegen, pleinen en garages. Daarbij kan enerzijds een schijnwerper met geïntegreerde bewegingsmelder worden gebruikt. Anderzijds kan de verlichtingsinstallatie met de bewegingsmelders van de BASIC met IP54 worden geregeld. Zo kunnen alle armaturen eenvoudig, comfortabel en behoeftegestuurd worden in- en uitgeschakeld. Voor veiligheid en energie-efficiëntie, 24 uur per dag!

Effect

  • Eenvoudige installatie en gemakkelijk in onderhoud
  • Maximale veiligheid en energie-efficiëntie

Planningsvoorbeeld

Grootte van de ruimte
660 m2

Verlichting
22 x OLIVIA MPL 1265 OP 3600 840
6 x SUN AFL TR 3400 830 MD BK

Automatisering
4 x MD 360i/24 BASIC IP54
2 x MD 360i/8 BASIC IP54

Gebruikte producten

Kontakt Sidebar nl-nl

Kontakt Sidebar

CONTACT
OPNEMEN

* Verplichte velden

Hoge
lichtkwaliteit

Profiteer van de voordelen van de hoogste lichtkwaliteit: op iedere werkdag, op iedere werkplek, voor iedere visuele taak.

More

Moderniseren
& renoveren

Schakel in uw kantoor met speels gemak om naar intelligente automatiserings- en verlichtingsoplossingen – ook terwijl het werk doorgaat.

More

Rendement

Benut het potentieel van lage investeringen, korte terugverdientijden en permanent lagere bedrijfskosten.

More

Efficiëntie
op kantoor

Profiteer van het besparingspotentieel van een behoeftegestuurde automatisering van licht en lucht op kantoor.

More

Dag en nacht
veiligheid

Zorg er met intelligente verlichtingsoplossingen betrouwbaar voor dat uw medewerkers zich beter kunnen oriënteren en zich veiliger voelen.

More

Offerte-aanvraag samenstellen

  1. Zet de gewenste artikelen uit het onderstaande aanbod eenvoudig in uw favorietenlijst
  2. Klik op het favorietenlijstsymbool in de menubalk (naast de zoekfunctie)
  3. Voer het gewenste aantal artikelen in
  4. Stuur ons uw offerte-aanvraag