×

SYNERGY IS ESY
INTELLIGENT AUTOMATION AND LIGHTING SOLUTIONS

Innovaties
om aan te raken

Ontdek bij de beursstand van ESYLUX onze nieuwe innovaties en vind aan de hand van concrete toepassingsvoorbeelden de intelligente ruimteoplossing voor uw project!

More

Zwermcomfort
voor het kantoor

Ervaar hoe eenvoudig u met de ESYLUX Light Control energie-efficiënt kunt moderniseren. Met plug-and-play installeren, groeperen en schalen - en veel tijd besparen!
Leer de talloze mogelijkheden van de ESYLUX Light Control met extra functies kennen.

More

beleefbare
oplossingen

Zowel voor automatisering als voor verlichting: Bezoekers van Light + Building 2020 kunnen zich alvast verheugen op een frisse, vernieuwde ESYLUX-presentatie. Zoals altijd, met een duidelijke focus op essentie - en op intelligente synergiën van automatisering en licht!

More

Synergie op elke werkplek

Kantoren, onderwijs- en zorginstellingen: Onze intelligente automatiserings- en lichtoplossingen verhogen de levenskwaliteit en energie-efficiëntie op elke werkplek. Op Light + Building laten wij u bovendien zien, hoe eenvoudig projecten met de op afstand bedienbare ESYLUX-oplossingen nu met de ESY-pen en ESY-app kunnen worden geconfigureerd, opgeslagen en in mobiele projectbibliotheken kunnen worden gebruikt - voor maximale flexibiliteit en tijdbesparing!

More

extra functies voor ELC-lichtsystemen

Lichtsystemen met ESYLUX Light Control ELC maken niet alleen indruk met de plug-and-play-installatie en het energie-efficiënte Human Centric Lighting van de SymbiLogic-technologie. Ze beschikken ook over een breed spectrum aan functies, waarmee elke werkplek individueel kan worden ingericht. Bijvoorbeeld door de zwermfunctie, de intelligente tijdfuncties of een eenvoudige instelling van scènes per lichtkanaal. De beste plaats om alles nog eens rustig door een ESYLUX-specialist uitgelegd te krijgen: natuurlijk Light + Building!

lichtmanagement
met DALI-2

Als industriestandaard maakt DALI-2 een fabrikantoverkoepelende interoperabiliteit en zodoende maximale flexibiliteit mogelijk.
Maak in Frankfurt kennis met de nieuwste DALI-2-oplossingen van ESYLUX.

Defensor voor energie-efficiënte veiligheid

Als ESYLUX nieuwe bewegingsmelders en dimschakelaars in een fraai ontwerp presenteert, dan zit daar vaak meer achter. Zo ook bij de serie DEFENSOR: Vandalisme- en sabotagebeveiligde uitvoeringen, tijdsafhankelijke bedieningsfuncties en van de looprichtingafhankelijke nalooptijden zorgen voor intelligente veiligheid rondom het gebouw.