Huidig land wijzigen? België | Nederlands

Altijd het juiste gereedschap bij de hand:
Met de ESY-Pen en ESY-App!

Een duo voor alles

De automatiserings- en verlichtingsoplossingen van ESYLUX creëren intelligente synergie-effecten voor meer efficiëntie, comfort en welzijn. Als opvolgers van de succesvolle universele afstandsbediening zetten de ESY-Pen en de ESY-App dit principe voort.

Parametrering
en bediening op afstand

Met de ESY-Pen en ESY-App is een gemakkelijke parametrering en bediening op afstand van alle op afstand bedienbare aanwezigheidssensoren, bewegingsmelders en lichtsystemen van ESYLUX via smartphone of tablet mogelijk.

Lichtmeting en
projectmanagement

Opslaan, beheren, documenteren en klonen. Met de ESY-Pen en de ESY-App wordt ook de mobiele projectbibliotheek werkelijkheid. En de geïntegreerde lichtsensor van de ESY-Pen maakt een eenvoudige lichtmeting tijdens de installatie mogelijk.

Parametreren
ESY-Pen en ESY-App maken een eenvoudige inbedrijfname en parametrering mogelijk.

Mobiel beheren
Met de ESY-App hebt u uw projectbibliotheek altijd bij de hand! En voor maximale flexibiliteit: Projecten op uw eigen kantoor aanmaken en de configuratie eenvoudig overdragen op de bouwplaats.

Klonen
Eenmaal uitgevoerde configuraties kunnen worden opgeroepen en via de ESY-Pen naar producten van hetzelfde type worden overgedragen (klonen).

Documenteren
De projectdocumentatie wordt in een pdf-rapport samengevat dat wordt verzonden en indien nodig kan worden afgedrukt.

...MET SMARTPHONE of TABLET

Schakel gewoon de ESY-Pen in, activeer Bluetooth op uw smartphone of tablet en maak verbinding met de apparaat-PIN ESY-Pen en ESY-App. De ESY-Pen wordt direct weergegeven in het overzicht van uw ESY-App en is klaar voor gebruik.

De ESY-App is gratis beschikbaar voor iOS en Android en compatibel met alle beschikbare ESYLUX-aanwezigheidssensoren en -bewegingsmelders.

Projecten mobiel beheren

Met de ESY-Pen en ESY-App is het mogelijk om de projecten op te slaan, op te roepen en over te dragen:

 • Elk project kan onder een eigen projectnaam en een individuele beschrijving in de ESY-App worden opgeslagen
 • Voor de ESY-App is geen project te groot: Er kunnen maximaal 64 etages worden aangemaakt met elk maximaal 64 ruimtes en 64 apparaten per ruimte
 • Binnen de ESY-App kunt u altijd met enkele klikken van het project naar de gewenste ruimte gaan en snel ESYLUX-producten terugvinden, selecteren en parametreren
 • Geconfigureerde projecten kunnen in de ESY-App worden opgeslagen en indien gewenst naar andere gebruikers worden doorgestuurd. Eenmaal uitgevoerde configuraties kunnen worden opgeroepen en via de ESY-Pen direct naar producten van hetzelfde type worden overgedragen (klonen)
 • De projectdocumentatie wordt samengevat in een projectrapport, dat als PDF-document kan worden verzonden en desgewenst kan worden afgedrukt

ONLINE DEMO ESY-APP
ALWAYS THE RIGHT TOOL AT HAND: WITH ESY-PEN AND ESY-APP!

As with its automation and lighting solutions, ESYLUX uses the principle of intelligent synergy for the ESY-Pen and ESY-App: they allow easy configuration, remote control, mobile project management and documentation for all ESYLUX remote-controlled products and solutions!

In just a few steps:

 • Start
 • Configuration
 • Cloning
 • Mobile project management and documentation

To THE ONLINE DEMO ESY-APP

Intelligente synergie

Met ESY-Pen en ESY-App hebt u voor alle op afstand bedienbare ESYLUX-oplossingen altijd de juiste tool bij de hand. Daarmee bent u met ESYLUX op alle huidige en toekomstige installaties voorbereid. Door zijn siliconenpunt is de ESY-Pen tevens geschikt als invoerapparaat voor de touchscreens van smartphones en tablets!

More

Eenvoudig in bedrijf nemen ...

De ESY-App maakt een eenvoudige parametrering van alle op afstand bedienbare ESYLUX-aanwezigheidssensoren, bewegingsmelders en lichtsystemen mogelijk via smartphone of tablet. De ESY-Pen geeft de Bluetooth-opdrachten van het mobiele eindapparaat eenvoudig door via infrarood. Zo zorgt ESYLUX voor een gebruiksvriendelijke en toekomstbestendige bediening, onafhankelijk van fysieke interfaces!

... en bedienen

Op kantoor spontaan het licht voor een presentatie dimmen of het feller maken, wanneer er buiten storm op komst is:
De ESY-Pen en ESY-App slaan ook een goed figuur als afstandsbediening op uw werkplek. Zo kan de gebruiker het licht heel eenvoudig individueel bedienen en op elk moment aan de situatie aanpassen.

Afhankelijk van het aangestuurde apparaat kan het licht worden in- en uitgeschakeld, gedimd en van lichtkleur worden veranderd. Bij lichtsystemen met ESYLUX Light Control ELC kan dit trouwens ook met alleen de ESY-Pen.

Standaardconfiguratie
van alle op afstand bedienbare ESYLUX-producten met de ESY-App en de ESY-Pen als brug (IR)

Configuratie van producten met geïntegreerde Bluetooth-module
direct via de ESY-App

Handmatig overnemen van ELC-lichtsystemen
direct met de ESY-Pen

Licht meten
eenvoudig gemaakt

Als sensorspecialist hebben we in de ESY-Pen ook een lichtsensor ingebouwd - voor een eenvoudige lichtmeting tijdens de installatie:
De ESY-Pen verzendt het meetresultaat naar de ESY-App, waar dit automatisch wordt weergegeven.

More

Offerte-aanvraag samenstellen

 1. Zet de gewenste artikelen uit het onderstaande aanbod eenvoudig in uw favorietenlijst
 2. Klik op het favorietenlijstsymbool in de menubalk (naast de zoekfunctie)
 3. Voer het gewenste aantal artikelen in
 4. Stuur ons uw offerte-aanvraag