Huidig land wijzigen? België | Nederlands

Visies tot leven brengen
in plaats van dromen. ESY!

Maak carrière bij ESYLUX

ESYLUX zorgt met intelligente automatiserings- en verlichtingsoplossingen in kantoorgebouwen, onderwijsinstellingen en zorginstellingen voor meer welzijn en een optimaal, behoeftegestuurd energiegebruik. Als innovatieve onderneming gevestigd te Ahrensburg bij Hamburg waar onderzoek, ontwikkeling en productie in eigen beheer plaatsvinden, breiden wij ons assortiment voortdurend verder uit. Wij maken een dynamische groei in een internationale omgeving door. Als u ons actief wilt ondersteunen in dit proces om uit te groeien tot een succesvolle global player, bieden wij u diverse interessante carrièremogelijkheden.

ESYLUX stimuleert u en daagt u persoonlijk uit

Wat voor de ontwikkeling van vernieuwende gebouwentechniek voor het binnenklimaat en de verlichting geldt, heeft ook op het gebied van personeelsmanagement de hoogste prioriteit: de mens staat altijd centraal. Wij weten dat alleen gemotiveerde en persoonlijk gestimuleerde medewerkers hun creativiteit ten volle ontwikkelen en uitstekende resultaten boeken. In ons familiebedrijf, dat daadwerkelijk door de eigenaren wordt geleid, is een respectvolle samenwerking de basis van alles. Eigen initiatief en bijzondere ideeën zijn bij ons altijd welkom. Wij bieden een platte organisatie, gerichte bijscholing, optimale arbeidsvoorwaarden en gezamenlijke activiteiten ter ontspanning met het team. Want een goede werksfeer ontstaat zelfs bij ons niet door ergens op een knop te drukken, maar is het resultaat van een doorleefde bedrijfscultuur.

Vacatures

Bij ESYLUX is er altijd de gelegenheid om een goede start te maken. Van de studentenkracht tot de sollicitant met een eerste nuttige werkervaring tot aan de ervaren professional: voor iedereen is er een taak te vinden die optimaal bij hem of haar past. Vooral als hij hart voor onze doelen heeft en bereid is om met veel enthousiasme aan de voortzetting van ons succesverhaal bij te dragen.

Baan Plaats PDF

Leerberoepen

Stel u in op plezier in praktisch leren

Wij bieden u met twee verschillende trajecten een veelbelovende start van uw loopbaan bij ESYLUX aan. In de periode dat u wordt opgeleid, doet u bij ons praktische ervaring in het beroep van uw keuze op en vult u deze aan met de vakkennis die u op uw opleiding verwerft. Daarbij wordt u op verschillende afdelingen ingezet, desgewenst ook op een afdeling die internationaal opereert. Verheug u op een interessante kijk in onze moderne onderneming, een intensieve persoonlijke begeleiding binnen een collegiaal team en een boeiend toekomstperspectief.

Werkstudenten en afstudeerscriptie of -opdracht

ZET DE KROON OP UW ACADEMISCHE CARRIÈRE

Zit u al in de laatste fase van uw studie? Aankomende academici hebben bij ESYLUX diverse mogelijkheden om als werkstudent hun eerste praktijkervaring op te doen en zich financieel onafhankelijker te maken. Bovendien ondersteunen wij u graag als stimulerende samenwerkingspartner bij het maken van de bachelorscriptie, masterscriptie of afstudeeropdracht.

Werkstudenten

Als werkstudent kunt u bij ESYLUX direct in de praktijk beginnen en aan individuele taken of in vaste projecten werken die zijn afgestemd op de vakinhoudelijke oriëntatie van uw opleiding en uw interesses. Hierbij hebt u de keuze tussen een regelmatige, studiegerelateerde activiteit in deeltijd of voltijd werken tijdens de collegevrije perioden. Natuurlijk stellen wij u altijd een eigen werkplek en een vaste contactpersoon ter beschikking.


Afstudeerscriptie of -opdracht

Het einde van de studie is voor veel mensen een heel gevoelige fase. ESYLUX wil u bij deze belangrijke stap in uw professionele toekomst terzijde staan en begeleidt u bij het maken van uw bachelorscriptie, masterscriptie of afstudeeropdracht op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, marketing, kwaliteitsmanagement, personeelsmanagement, verkoop, inkoop of financiën en controlling. Solliciteer daarom tijdig voor het begin van uw afstudeeropdracht bij ons.

Stage

Doe ervaring op in een branche met toekomst

Tijdens een stage bij ESYLUX maakt u kennis met zeer verschillende beroepen en krijgt u hierbij een interessante kijk in een innovatieve branche en fascinerende productwerelden. Daarbij vinden wij het belangrijk dat u wordt ingezet op een manier die past bij uw persoonlijke interesses en capaciteiten. U wordt altijd bijgestaan door een contactpersoon bij wie u met uw vragen en wensen terechtkunt.

Diverse stagemogelijkheden

Wij hopen dat u bij onze onderneming komt werken voor het afleggen van een schoolstage, een verplichte stage aan de universiteit of hogeschool of een vrijwillige beroepsstage tijdens de studie. Ook in het kader van re-integratie kunt u bij ESYLUX stage lopen. Solliciteer nu!