Huidig land wijzigen? België | Nederlands

ISS Communication Services

Beste werklicht voor Facility Managers

Ruimteoplossingen creëren die bijdragen aan betere bedrijfsprestaties en het leven eenvoudiger, productiever en aangenamer maken – dat is het doel van ISS Facility Services Holding GmbH. Het bedrijf is opgericht in 1901 in Kopenhagen, en het beursgenoteerde concern is tegenwoordig een toonaangevende onderneming op het gebied van Workplace Experience en Facility Management. Schoonmaak, catering, veiligheidsdiensten en receptie- en telefoonservice behoren naast technisch gebouwbeheer tot het veelzijdige aanbod in meer dan 70 landen.

Om de eigen medewerkers de ideale randvoorwaarden te bieden, zorgt ISS voor regelmatige modernisering van zijn werkplekken. Een voorbeeld hiervan is de vestiging in Bochum, waar ISS Communication Services zijn grote klanten in de telecommunicatiebranche bedient. Voor een optimale combinatie van meer levenskwaliteit en energie-efficiëntie zorgen hier lichtsystemen met ESYLUX Light Control en het energie-efficiënte Human Centric Lighting van de SymbiLogic-technologie – geïnstalleerd via plug-and-play.

  • Kantoortuinen, groepskantoren, vergaderruimten, kantines en verblijfsruimten: ELC-lichtsystemen met CELINE-plafondarmaturen en energie-efficiënt Human Centric Lighting door middel van SymbiLogic-technologie
  • In elke zone handmatig overstuurbaar met ELC push button